Policové regály - nové a použité
Policové regály - nové a použité

Kovové paletové regály

Použité Paletové regály
Paletové regály

Použité Paletové regály

Velkopolicové regály
Velkopolicové regály

Použité velkopolicové regály

Patrové sklady - nové a použité
Patrové sklady - nové a použité

Umístění patrových skladů

storage solutions
Vše pro váš sklad U společnosti Begra naleznete správné skladovací zařízení pro jakoukoli formu skladování a správný skladový regál pro jakýkoli myslitelný produkt. Nevadí, zda se jedná o zcela nové regály nebo použité regály, podlahové konstrukce pro skladování, paletové regály, konzolové regály, velkopolicové regály, regály pro obchody nebo interní přepravu s příslušnou službou nebo obecnou odbornou radu o zařízení vašeho skladu. Vždy se můžete spolehnout na naši spolehlivost, kvalitu a služby.

Nové i použité skladové regály můžeme dodávat v průběhu celého roku ve velkém množství přímo z našeho skladu. Samozřejmě vás rádi uvítáme i v naší předváděcí místnosti na adrese IJsselstraat 9 – 13, Oss. Rádi vám ukážeme naši nabídku a jsme vždy připraveni vám poradit. Díky našim dlouholetým zkušenostem v oblasti analýzy a zařizování skladů máme znalosti, na základě kterých se vaše investice zhodnotí co nejvíce.

'Skladovací zařízení ve správném tvaru a pro jakýkoli produkt, to je co zajišťujeme.'

skladových regálů
Kompletní dodavatel

Jsme tu pro vás jako kompletní dodavatel veškerých výrobků a služeb, které budete potřebovat pro váš sklad. Náš sortiment sahá od

skladových regálů
paletové regály
policové regály en
patrové sklady

Nejběžnější produkty dodáváme ze svých zásob o rozměru více než 12.000 m2. Nové i použité skladové regály a také použité paletové regály.

Poradíme vám a - v případě potřeby - uděláme nákresy pro uspořádání vašeho skladu. S naším vlastním výrobním zařízením jsme schopni vaše požadavky přesně sladit s produktem. Poskytování služeb patří mezi naše priority.

Naši montéři s certifikací VCA [Bezpečnost, zdraví a ochrana životního prostředí] vždy usilují o 100% spokojenost. Zaměřujeme se na celý obchodní trh. Ročně máme více než 7000 zákazníků, mezi které patří malé i velké podniky. Každá firma je u nás vítána!

skladových regálů
PROJEKT Amring
PROJEKT Nabuurs
PROJEKT Tevea
Více než skladové regály
Podnikové video

U nás jste na správné adrese nejenom pro vhodný skladový regál. Begra Skladovací zařízení dodává i vše co má co do činění s vybavením vašeho obchodu, dílny, kanceláře a správou skladu. Dodáváme nové i použité regály pro obchody, patrové sklady, plastové přepravky, vysokozdvižné vozíky a regálové zakladače.

To vše máme k dispozici v nejrůznějším provedení a v nejrůznějších velikostech. Jak drobní tak velcí odběratelé, kteří mají zájem o skladové regály nebo jiné potřeby pro sklad, jsou u nás více než vítáni.

Begra vám vždy může pomoct. Kdo jsme a co děláme, o tom vám rádi povíme i v našem 90 sekund trvajícím podnikovém videu.